2016 was een avontuurlijk jaar

De Local Sunday Market is mei 2016 voor het eerst in Hengeloooooo. Daar staat namelijk een super gave oude fabriekshal: Hazemeijer Hengelo. En iedereen die geweest is zal het erggggg met ons eens zijn: mooi daar!

Dit bleek later de laatste keer te zijn geweest dat Joni en Marianne samen de markt organiseren. In de zomer van 2016 besluiten beide dames een eigen weg in te gaan. Marianne gaat verder met de Local Sunday Market in Enschede, met iets meer nadruk op groen, samen met het super toffe LSM team. En is hiervoor een paar maand aan het zoeken geweest naar een nieuwe vette locatie. Die met dank aan de Gemeente Enschede gevonden is.

Joni is haar eigen Local Treasures begonnen met als vaste plek Hazemeijer Hengelo, waar in december al een eerste editie hiervan geweest is. Nu kan er dus nog meer moois plaatsvinden in ons gezellige Twente!