Kickoff 2015

Vanaf januari dit jaar zijn we al bezig met de mei editie van de Local Sunday Market...Waar we dachten dat we een lange rustperiode voor nodig hadden, werden maar 3 weken. Na de kerstdagen en oud en nieuw vond Joni dat het tijd was om weer aan de slag te gaan ☺. We hebben, in januari, twee andere locatie’s bekeken maar zijn toch tot de conclusie gekomen dat de Polaroid nog steeds aan onze eisen voldoet. Nu het slopen van het fabrieksterrein is opgeschoven, kunnen we nog lekker binnenblijven!


Weer fris aan de slag gaan is erg fijn, we hadden nieuwe ideeen, stonden weer anders in het leven als een paar maanden daarvoor, hadden wat opgebouwd qua netwerk en kennis en onze band is ook sterker geworden: we weten wat we aan elkaar hebben!

 

Het eerste wat we doen is: standhouders zoeken! Dit is Joni’s taak en gelukkig hebben we al heeel veel vaste mensen om ons heen. Nadat de eerste infomail de deur uitging, kregen we al zoveel reacties dat de inbox bijna overliep en Joni het niet meer aankon, haha. De kantoordagen werden weer ingeroosterd en beetje bij beetje kwam er schot in de zaak en konden we iedereen indelen in bepaalde categorieën. Op Facebook en Instagram kwamen de ‘likes’ binnenstromen en werd de Local Sunday Market steeds bekender en bekender. Op de Gmail kregen we ook verzoekjes van magazines om foto’s te sturen met stukken tekst zodat ze ons overal konden benoemen. 

Marianne was al druk met de vergunningen, vrijwilligers zoeken, (net)werken, verhuizen, installeren en zwanger zijn... Ja!!! In september komt de eerste Local Sunday Baby <3 Dus jullie snappen dat onze levens enorm in de rollercoaster zit! 

 

Maar alles wat we doen, doen we met enorm veel plezier en soms is dat chaotisch en soms gooien we er de 3 R’s bij: Rust, Regelmaat en Reinheid. We groeien als persoon en samen als bedrijf... Maar het belangrijkste: Alles is in naam van de liefde!

 

Lieve groetjes 

Marianne Schouten en Joni Patty

 


Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  jose bornebroek (zaterdag, 02 mei 2015 19:59)

  super, ben trots op jullie

 • #2

  Andre de Lizer (zaterdag, 02 mei 2015 20:30)

  heel veel succes met dit mooie initiatief!

  Naast creativiteit als thema ontstaan ook mooie verbindingen onder de deelnemers en bezoekers.

  Toppie!!!


 • #3

  marscha dijkstra (zaterdag, 02 mei 2015 22:59)

  Heel gaaf, gefeliciteerd met jullie website en heel veel succes!

 • #4

  Makien Verkroost (dinsdag, 05 mei 2015 15:57)

  Een super leuke markt om als bezoeker te lopen, maar ook hartstikke leuk om achter de kraam te staan! Wat een creatief, vrolijk en enthousiaste bezoekers :D

 • #5

  me-inspiring-myself.nl (donderdag, 07 mei 2015 22:48)

  Namens ons ook bedankt! Het was weer gezellig. Tot de volgende keer.

 • #6

  Albert Terpstra (maandag, 11 mei 2015 08:36)

  Was weer een geslaagd Local Sunday Market. Kom zeker weer.